Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τελικός των τελικών!!!!

Συσπειρωμένοι όσο ποτέ είναι ομάδα και κόσμος στην ΑΕΜ, για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η "μπλε" απομακρύνθηκαν από την κορυφή, όμως δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τα όπλα τόσο εύκολα. Το απόλυτο των νικών ζητούν πλέον όλοι, ώστε η ομάδα να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τελευταία αγωνιστική.

Η ΑΕΜ υποδέχεται τον Eθνικό Φιλιππιάδας και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει ζωντανή για την άνοδο. Μπορεί η ψυχολογία των "μπλε" μετά το παιχνίδι με την Φιλοθέη να μην ήταν και στα καλύτερα της, όμως οι όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΜ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν την μάχη τους.

Μετά τη μεσοβδόμαδη "μπόρα" όλα είναι πλέον ήρεμα στις τάξεις του συλλόγου. Ο Πρόεδρος της ΑΕΜ, Διονύσης Βισβίκης την Τετάρτη είχε τετ α τετ με όλους τους παίκτες και το κλίμα είναι πλέον αρκετά καλό και ανεβασμένο. Γνωρίζουν την δυσκολία της κατάστασης, όμως δηλώνουν μια γροθιά και έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Βλέπετε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ο Χρήστος Βασιλείου στο αυριανό παιχνίδι θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, εκτός του τιμωρημένου από κάρτες Καρακίτσιου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Γεώργιος Χατζής, με βοηθούς τους Τζωρτζάκο – Σταμάτη, όλοι του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.


16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
4/3
15.00
AEΜ-Εθνικός Φιλιππιάδας
4/3
15.00
Αμφίλοχος-Φιλοθέη Άρτας
4/3
15.00
Πίνδος Κόνιτσας-Ολυμπος Κέρκυρας
4/3
15.00
Τρίκαλα 2011-Οδυσσέας Νυδρίου
4/3
15.00
Ομόνοια Πέτρας-Πρέβεζα
4/3
15.00
AOΤ-Θεσπρωτός
ΡΕΠΟ ΑΟ Κασσιώπης