Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κράτησε τη σημαία της ΑΕΜ ψηλά (pics)

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι αγώνες των Ακαδημιών ΑΕΚ και ΑΕΜ, που εγιναν στην Αθήνα. Οι τρεις αγώνες έγιναν κάτω απο άσχημες καιρικές συνθήκες. Αέρας, βροχή, ομίχλη και χιόνι στο τέλος, που είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το τελευταίο παιχνίδι. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο διεθνής Ισλανδός της ΑΕΚ, Έιντουρ Γκούντιονσεν.

Η παιδική μας ομάδα παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ των Σωτηρίου (καταπληκτικό σε εκτέλεση) και του Αυτζή σε 2-2, ενώ είχε δοκάρι στο 0-0 με τον διακριθέντα Πασπαλιάρη. 
Δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες αφού η επιθετική τριπλέτα (Βρέττας Δ.-Πασπαλιάρης Ι.-Ζωτηρίου Ι.) ήταν σε καλή ημέρα και αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα της ΑΕΚ.
Για την ΑΕΜ αγωνίσθηκαν οι: Νικολόπουλος Δ, Δερβίσης, Σταμάτης Φ, Αυτζής Ε., Διαμαντόπουλος Χ, Κουλός Ε, Σωτηρίου, Χονδρός, Πασπαλιάρης Ι, Ντρούκας Α.(35΄Αυτζής Ι), Βρέττας Δ.
 
Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΜ απαρτιζόταν από παίκτες γεννημένους το 1998-99. Οι πιτσιρικάδες παίζοντας με πολλές ελλείψεις ηττήθηκαν από την ΑΕΚ με 4-0.
ΑΕΜ: Καίσαρης (35΄ Μπουκουβάλας), Τρανός, Σαρρής, Μπλαχούρας, Τάσσος Π.(40΄Πιστικός), Μπεκιράι, Ρούσσης, Αυτζής, Ντρούκας, Ράπτης (35΄ Πρεμέτης Κ.), Κουφός Ι.,

H μικρή ομάδα που είχε παίκτες  γεννημένους το 2000-01, ηττήθηκε με 1-0 αλλά ήταν πολύ αξιόλογη αντίπαλος για την ΑΕΚ..
Αγωνίσθηκαν οι: Διαμαντόπουλος Ι.,Βαλεράς Π.,Βασιλείου Ν.,Παππάς Σ.,Ακρίδας Ζ.,Σακαρέλης Π.,Πατούλιας Ν.,Πασπαλιάρης Σ.,Μπούλης Λ.,Μάης Κ.,Βαρούχος

Στην συνέχεια η ομάδα πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο οπου παρακολούθησαν το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ-Παναθηναικού. Την αποστολή συνόδευσαν ο τεχν.υπευθυνος Γιάννης Γουλής, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Χρήστος Κουφός , η προπονήτρια  Σοφία Καραμανοπούλου και πολλοί γονείς των παικτών. 

Κίτρινη κάρτα στην βία σήκωσαν στο ΟΑΚΑ οι νεαροί παίκτες της ΑΕΜ και πήραν μέρος στην καμπάνια που έκανε η ΑΕΚ κατά της βίας σε βίντεο που γυρίστηκε πριν την έναρξη του ντέρμπι. Την Μεσολογγίτικη αποστολή επισκέφτηκαν με την λήξη του αγώνα οι γονείς του αμυντικού της ΑΕΚ Κώστα Μανωλά  και ο τεχνικός υπευθυνος της ΑΕΜ Γιάννης.Γουλής τους πρόσφερε ένα λάβαρο της ομάδας. Δίπλα στην Μεσολογγίτικη αποστολη ήταν και ο γιος του αδικοχαμένου προπονητή της ΑΕΜ Γιάννη Παθιακάκη, ο Γιώργος που και αυτός παρακολούθησε με την ομάδα του το ντέρμπι.