Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

3-3 με Όμηρο

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον Όμηρο
Νεοχωρίου .

Καλό θέαμα κατά διαστήματα και από της δυο ομάδες, που έδειξαν όμως για ακόμα ένα παιχνίδι πως η προετοιμασίες είναι σκληρές και επίπονες με τους παίχτες να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, και χάρη σε χατ – τρικ του Λαγού (τα δυο από τα 11 μέτρα) κατάφερε να πάει προηγούμενος στην ανάπαυλα με σκορ 1-3.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει δικαιωματικά στους παίκτες της ΑΕΜ που όμως δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν εύκολα την άμυνα τον φιλοξενούμενων, καταφέρνοντας να μειώσουν και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι μέσα από στημένες φάσης , χάρη σε τέρματα τον Μιχαλόπουλου και Αποστολόπουλου, και το πρώτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε μέσα από στημένη φάση με τον Μπαλαούρα σκόρερ.

Οι φάσεις των τερμάτων:

13΄Ομορφο σουτ του Λαγού έξω από την μεγάλη περιοχή στο παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη, και 0-1.

25΄Ανατροπη του Κούσουλα μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Δουλιώτη πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λαγός και θα κάνει το 0-2.

27΄Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για την ΑΕΜ με τον Νάκο, κεφαλιά ψαράκι του Μπαλαούρα και το 1-2.

36΄Λαθος έξοδος του Δουλιώτη, με τον Λαγό να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να ανατρέπεται από τον Δενδρινό και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ίδιος κάνοντας το 1-3.

79΄ Θαυμάσια εκτέλεση φάουλ από τον Μιχαλόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή, στο γαμα της εστίας του Λιαπήκου και 2-3.

87΄Εκτελεση φάουλ από τον Σαραντόπουλο, ασταθής απόκρουση του Λιαπήκου το ριμπάουντ θα πάρει ο Αποστολόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Αρκετός ο κόσμος που αψήφησε την ζέστη και βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την Κυριακή το απόγευμα .

Κακή η διαιτησία του Καλύβα, απαρατήρητη πέρασαν οι επόπτες Ροδάτος και Μωραΐτης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού εντύπωση μας προκάλεσαν τα λόγια από μέλη της διοικήσεις τον «κανονιέρηδων» που αναφέρουν πως ο διαιτητής καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος αυτού, φέρθηκε απαξιωτικά προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες του συλλόγου.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Νούλας Β, Μπούρος, Καβαλλάρης, Ζέρβας, Νάκος, Πασπαλιάρης , Πέντσας, Τσιούνης.

Έπαιξαν και οι: Καντάνης, Θεοδωρίδης, Μιχαλόπουλος, Νούλας Σ, Σαραντόπουλος, Αποστολόπουλος, Ανυφαντής και Μπαλαφούτης.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Γιώργος Ζήκος) Τσακανίκας, Πασπαλιάρης, Καπώνης, Τσιρώνης, Τσάμης, Τσιφοπανόπουλος, Σεραφίγκος, Κούσουλας, Λαγός, Βαλτογιάννης Κ, Βαλτογιάννης Σ,.

Έπαιξαν και οι: Ρεντόν, Καλύβας, Γούργαρης, Γερατσιάν, Κάκκος, Λιαπήκος και Χρυσικός.
Μιχάλης Δημητρίου - www.aitosports.gr