Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκίνημα με το.. αριστερό


Με το αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της η ΑΕ Μεσολογγίου.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Λουτρού η ΑΕΜ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Αμβρακικού.

Ο τεχνικός τον κανονιέρηδων Βασίλης Ξανθόπουλος παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με τους, Δουλιώτη, Δενδρινό, Μπαλαούρα, Νούλα Β, Θεοδωρίδη, Καντάνη, Καβαλλάρη, Πέντσα, Γούλα, Ξευγένη, Τσιούνη, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσικό είχαμε πολλές αλλαγές λόγο και της κόπωσης που υπήρχε στους ποδοσφαιριστές από τις καθημερινές και εξαντλητικές προπονήσεις, το σκορ στο παιχνίδι θα ανοίξει για λογαριασμό τον γηπεδούχων ο Βαμβακάς για να έρθει ο Μιχαλόπουλος για λογαριασμό τον φιλοξενούμενων να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους θα σημειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κάλιος.

Πολύ καλά στοιχειά έδειξε η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού που την φετινή χρονιά θα αγωνιστή στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και απ ότι δείχνει από τα πρώτα φιλικά και την πολύ καλή και οργανωμένη δουλεία που γίνεται ήρθε όχι μόνο για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και να πρωταγωνιστήσει.

Από την άλλη η ομάδα του Μεσολογγίου κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχειά αλλά και πάρα πολύ κουρασμένη από την επίπονη προετοιμασία καθημερινά με διπλές προπονήσεις.

Επόμενες φιλικές αναμετρήσεις και για τις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένες την προσεχή Κυριακή, με το Λουτρό να υποδέχεται την ομάδα του Άρη Αιτωλικού, και την ΑΕΜ να φιλοξενεί στο Μεσολόγγι την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

www.aitosports.gr