Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Παρελθόν ο Ξανθόπουλος!!

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΜ είναι εδώ και λίγη ώρα ο μέχρι πρότινος προπονητής της Βασίλης Ξανθόπουλος. Σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Διονύση Βισβίκη συμφώνησαν πως για το καλό της ομάδας θα πρέπει να υπάρξει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια βγήκε σχετική ανακοίνωση, αλλά αυτή την φορά προσωπικά από τον πρόεδρο των "μπλε". Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Είναι η πρώτη φορά που για μια συνεργασία μου δεν θα υπάρξει ανακοίνωση της Διοίκησης, αλλά θέλω να το κάνω εγώ προσωπικά. Ο λόγος είναι ότι αυτή τη φορά πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Πάντα στη ζωή μου στηρίζω ανθρώπους τους οποίους πιστεύω, αλλά μετά τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα και την παραίτησή του, κάναμε συζήτηση με τον ίδιο και καταλήξαμε ότι το καλύτερο για την ΑΕΜ είναι η λύση της συνεργασίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Ξανθόπουλο για όλα όσα προσέφερε στην ΑΕΜ, η σκληρή και επαγγελματική δουλειά του οποίου είναι παρακαταθήκη για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Για μένα θα είναι  από τους ελάχιστους πραγματικούς φίλους που απέκτησα στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Όσον αφορά στο μέλλον της ΑΕΜ, η απόκτηση νέου προπονητή καθώς και η ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό θα γίνουν με γνώμονα την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας .
Διονύσης Βισβίκης
Πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου