Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Δύο μπουκάλια νερό 500 € !!!

Ναι καλά διαβάζετε, 500 ευρώ καλείτε να καταβάλει η διοίκηση της ΑΕΜ για τα δυο μπουκαλάκια νερό που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο (και έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής) κατά την διάρκεια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας όπως αποφάσισε σήμερα το πρωί η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (7/2/2014)
«Δέχεται ότι το σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Μεσολόγγι - ΑΕ Ερμιονίδας στις 19/1/2014)».

Όπως γίνεται αντιληπτό, καλό θα είναι ο καθένας μας προτού προβεί σε οποιαδήποτε πράξη που ξέρει ότι θα επιφέρει ανάλογες κυρώσεις να το σκέπτεται ξανά και ξανά, είναι πολύ δύσκολες οι εποχές κύριοι !

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Διονύση Βισβίκη για το θέμα, το μόνο που αρκέστηκε να μας πει ήταν: « η ομάδα θέλει τον κόσμο στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε που είναι κοντά μας, αλλά θέλω να κάνω έκκληση προς τους ένθερμους οπαδούς μας να καταλάβουν ότι αυτά δεν πρέπει να ξαναγίνουν, οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας ».

Μιχάλης Δημητρίου