Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Όλα για τη νίκη

Με προπόνηση στον κυρίως αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου θα διεξαχθεί και το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώθηκε η προετοίμασα για τους παίκτες της ΑΕΜ το πρωί του Σαββάτου.

Η προπόνηση περιελάμβανε τελειώματα και στημένες φάσεις, ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Δενδρινός γι αυτό και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση, με την συμμετοχή του όμως να θεωρείτε δεδομένη για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Σκούνας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντζιμάνη και Νάκκο τιμωρημένοι, ενώ επιστρέφουν οι Σαραντόπουλος και Τσιούνης.

Ο αυριανός αγώνας είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για τους κανονιέρηδες που για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία πρέπει να πάρει το απόλυτο στους 8 αγώνες που έχει εντός.

Έκκληση κάνει η διοίκηση της ομάδας στο φίλαθλο κοινό ώστε να βρεθεί αύριο το μεσημέρι στις 3:00 μ.μ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη για την ομάδα της ΑΕΜ (σε αθλητικά πάντα πλαίσια και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου).

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr