Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έκανε το "μπαμ" με Λίτσο!!!

Παίκτης της ΑΕ Μεσολογγίου και με την βούλα είναι από σήμερα το μεσημέρι ο πολύπειρος αμυντικός Θόδωρος Λίτσος.

Ο έμπειρος αμυντικός που την φετινή χρονιά αγωνιζόταν μετά χρώματα του Πανηλειακου και μετρούσε 13 συμμέτοχες μέχρι σήμερα, πριν λίγα λεπτά έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους κανονιέρηδες μέχρι το τέλος της περιόδου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Μεσολογγίου καθώς κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο ΝΑΙ του παίκτη καθώς από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Πύργο δεν ήταν λίγες οι ομάδες που θέλησαν να τον αποκτήσουν μεταξύ αυτών (Παναχαϊκή – Νίκη Βόλου – Καλαμάτα..).

Ο 29χρονος αμυντικός με καταγωγή από το Αγρίνιο έχει αγωνιστή τα τελευταία χρόνια με επιτυχία σε Παναχαϊκή – Παναιγιάλειο – Φωκικό – Πανηλειακό..

Ο ποδοσφαιριστής αυτή την ώρα πραγματοποιεί και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr



Δανεικός ο Πασπαλιάρη στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Στην απόκτηση του νεαρού Γιάννη Πασπαλιαρη από την ΑΕ Μεσολογγίου προχώρησε σήμερα το πρωί η ομάδα του Ευηνοχωρίου.

Ο παίκτης παραχωρήθηκε δανικός μέχρι το τέλος της περιόδου από την ΑΕΜ ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μιας και η υποχρεώσεις που έχει με τα μαθήματα δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με το πρόγραμμα της ομάδας του Μεσολογγίου.

Μια σημαντική προσθήκη στην μεσαία γραμμή για την πρωτοπόρο του Α ομίλου της Β κατηγορίας, καθώς τον παίκτη διεκδικούσαν και άλλες ομάδες.