Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Για το θετικό αποτέλεσμα

Αύριο Σάββατο και όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της ΑΕ Μεσολογγίου με τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Αυτό θα γίνει μετά από σχετικό έτοιμα της ομάδας της Μεσσηνίας καθώς την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η Καλαμάτα γιορτάζει την πολιούχο της πόλης Υπαπαντή του Κυρίου, τις επόμενες ώρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση.

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Θόδωρο Λίτσο στην αποστολή ταξιδεύει αυτή την ώρα για την Καλαμάτα η ΑΕ Μεσολογγίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να εκδοθεί άμεσα το δελτίου του έμπειρου αμυντικού με αποτέλεσμα να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Η προετοιμασία για τους «κανονιέρηδες» ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και περιελάμβανε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και χαλάρωμα.

Εν συνεχεία η αποστολή χωρίς τους (Σαραντόπουλο – Τσιούνη τιμωρημένοι και Θεοδωρίδη τραυματίας) επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και αυτή την ώρα ταξιδεύουν με προορισμό την Μεσσηνία και γνωστό ξενοδοχείο της πόλης όπου και θα διανυχτερέψει για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Μεσσηνιακό.

Όσο αναφορά το μεταγραφικό μέτωπο η μεταγραφή του Λίτσου αναμένεται να είναι και η τελευταία για την ομάδα.

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr