Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Λάβετε θέσεις...Η ΑΕΜ αντεπιτίθεται!!!

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το παιχνίδι ανάμεσα στον Μεσσηνιακό και την ΑΕ Μεσολογγίου για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικής.

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στα καρέ των δυο ομάδων με την ΑΕΜ να έχει την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να μπει μπροστά στο σκορ στο 34΄,ο Νάκος θα εκτελέσει το κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στον Μεταξούλη, η κεφάλια του οποίου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ψηλά και θα δημιουργήσουν 2-3 καλές στιγμές με τον Τσολάκη, με τον Ζέρβα να κατεβάζει ρολά όποτε χρειαστεί.

Στο 70΄σε φάση διαρκείας με τον Νάκο στην μεγάλη περιοχή του Μεσσηνιακού η μπάλα να βρει σε χέρι αμυντικού με τον ρέφερι του παιχνιδιού να μην καταλογίζει το καθαρό πέναλτι, στην συνέχεια της φάσεις η παράλληλη σέντρα μετά και από παρέμβαση του Κυριακόπουλου θα περάσει κόρνερ.

Στο 81΄η ΑΕΜ θα μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Ντζιμάνης θα δει την αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δραγάτη, ενώ στο 95΄ σε σουτ του Φιλάι από το κέντρο του γηπέδου με τον τερματοφύλακα εκτός εστίας θα προλάβει έγκαιρα ο Κυριακόπουλος.

Παράπονα για την φάση του 70΄ και το μη καταλογισμό του πέναλτι έχουν οι φιλοξενούμενοι προς το πρόσωπο του κ. Δραγάτη, όπως και για την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντζιμάνη.

Ένα ακόμα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ΑΕ Μεσολογγίου για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, μέσα σε μια έδρα που λίγες ομάδες θα μπορέσουν να πάρουν αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας για του κανονιέρηδες την επόμενη αγωνιστική με την ομάδα του Παναρκαδικού, που η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για παραμονή.

Επιβεβλημένη είναι και η παρουσία που θα πρέπει να έχει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας σε κάθε εντος έδρας παιχνίδι από εδώ και πέρα .

Η αντεπίθεση μόλις ξεκίνησε !!!

Το Φιλμ του παιχνιδίου:
7΄ πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσσηνιακού, κεφάλια του Βιτάλι σε κόρνερ ο Ζέρβας.
11΄ σουτ με τον Καβαλλάρη για την ΑΕΜ θα περάσει άουτ.
15΄ χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία κύλησε το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.
30΄ σουτ από τον Αρώνη θα μπλοκάρει την μπάλα ο Κυριακόπουλος, παιχνίδι κέντρου και από τις δυο ομάδες.
34΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, κόρνερ από τον Νάκο, κεφάλια Μεταξούλη στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακόπουλου.
45΄ λήξη πρώτου ημιχρόνου 0-0

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου:
60’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σέντρα από δεξιά, πλασέ του Τσουλάκη μεγάλη απόκρουση από τον Ζέρβα σε κόρνερ.
68΄ τετ α τετ του Τσουλάκη, με τον Ζέρβα να κρατάει το 0-0.
70΄ φάση διάρκεια για την ΑΕΜ, ο Νάκος θα μπει από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει καθαρά σε χέρι αμυντικού με τον ρέφερι να κλείνει τα μάτια και να μην καταλογίζει το πέναλτι, κάτοχος της μπάλας θα ξαναγίνει ο Νάκος παράλληλη σέντρα με την μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι.
81΄ με δέκα θα συνεχίσει τον αγώνα η ΑΕΜ, δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Ντζιμάνη και αποβολή.
95΄ ευκαιρία από το πουθενά να κλέψει το τρίποντο η ΑΕΜ, ο Κυριακόπουλος θα κάνει το γέμισμα με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Φιλάι, σουτ του τελευταίο από το κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να έχει ποριά προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να την προλαβαίνει 2 μέτρα πριν της γραμμής του τέρματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Δραγάτης – Τζαφόλιας - Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Μεσσηνιακός: (Δημήτρης Τσάκωνας) Κυριακόπουλος, Τσουκάλης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (82΄Σπανός), Βιτάλι, Τσουλάκος , Χελάς (63΄Νινιός).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας)Ζέρβας, Αρώνης (75΄Φιλάι), Ανυφαντής, Λίτσος, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ντζιμάνης, Μεταξούλης (Μπούρος), Καβαλλάρης, Νάκος, Μιχαλόπουλος (Ζέρβα).

Μιχάλης Δημητρίου 

Φωτορεπορτάζ ΕΔΩ