Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, με νίκη

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η 15η και τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΝΑ, με την πρωτοπόρο ΑΕΜ να υποδέχεται τον ΠΑΟ Καλυβίων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3μμ και θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Σταδίου, με την απειλή για βροχή να είναι αρκετά έντονη. Ο σύλλογος των Καλυβίων που πέρσι σώθηκε μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην έδρα της ΑΕΜ. Φέτος ενισχύθηκε σημαντικά αλλά αποχώρησαν και παίκτες βασικοί όπως οι Μπέτσικας ,Πολίτης,και Γιωτόπουλος. Ο στόχος της παραμονής με την μέχρι ώρας πορεία της ομάδας, φαίνεται όλο και πιο δύσκολος. Φετινά αποκτήματα του ΠΑΟΚ είναι οι: Σταμούλης, Βασιλείου από Αρακυνθιακό, Γιαννάκης Αλέκος και Μάκης από Δία Στράτου, Μήλας από Δία Στράτου, ενώ επέστρεψε ο Στρατόπουλος. Την ομάδα αποχαιρέτησαν οι Μπέτσικας, Πολίτης, Αναστασίου, Γιωτόπουλος, Νικολόπουλος.

Την κακή εμφάνιση απέναντι στον Ναυπακτιακό έχουν στόχο να περάσουν στην ΑΕΜ. Όλοι θέλουν αυτή η παρένθεση να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως είναι γνωστό ο αγώνας της Τετάρτης άφησε και απώλειες, από τις οποίες αμφίβολες παραμένουν μέχρι τελευταία στιγμή οι Γαβρίνας, Μπαλάφας και Γκασούκας. Στο αυριανό παιχνίδι η ΑΕΜ θα κατακτήσει και τυπικά τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα". Διαιτητής θα είναι ο Παναγιωτόπουλος, αλλά όχι ο συνονοματός του και πλέον γνώριμος ρέφερι στους φετινούς αγώνες της "Κυρίας". Βοηθοί του θα είναι οι Καραπιπέρης και Καπελάκης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κόρρας και γιατρός ο Καραδήμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

***Τον δεύτερο της βαθμολογίας του παιδικού πρωταθλήματος, Ατρόμητο Αντιρρίου, υποδέχονται αύριο στις 12, οι μικροί της ΑΕΜ. Με στόχο την "εκδίκηση" για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες του Δημήτρη Μανιάτη, θέλουν όσο τίποτα τη νίκη, για να ανέβουν ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητής θα είναι ο Γκιάφης και νοσηλεύτρια η Μωραΐτη.