Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έδειξε ότι μπορεί!! 1-1 στον Πύργο

Ισόπαλη 1-1 με τον Πανηλειακό ήρθε η ΑΕΜ σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Οι "μπλε" έπαιξαν αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσια ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. 

Το 1-0 έγινε μόλις στο 3ο λεπτό με αυτογκόλ του Μακρή, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Τζουμάκα. Η ισοφάριση ήρθε στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 87′ με πέναλτι που έκανε ο Νομικός και εκτέλεσε ο Χρήστος Πέντσας.

Για το απόγευμα της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλιού και θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Μεσολογγίου, στις 5μμ.Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βασιλείου αναμένεται να χρησιμοποίησει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πανηλειακό.

Πανηλειακός: Μπρόκος, Γκρίλας (65' Σοφός), Σαραμαντάς, Τσίκλος, Νομικός, Ντάλλας (46' Κοτσόκολος), Ζέλιος (58' Δημόπουλος), Τζουμάκας (46' Κατσαρός), Φράγκος (72' Κολτσίδας), Κάτσικας, Μήτρου (75' Δημ. Γαλανόπουλος - 19χρονος επιθετικός, μέχρι πρότινος στον Ήφαιστο Βουνάργου, εντάσσεται στον Πανηλειακό και θα δοθεί δανεικός αρχικά στον Ολυμπιακό Λαμπετίου).

ΑΕΜ: Ρόκκος, Μπαλαούρας, Νούλας, Δενδρινός, Μακρής, Πελέκης, Καρακίτσος, Καβαλλάρης, Τσιούνης, Ξευγένης, Πέντσας, (στην επανάληψη και οι Σ. Νούλας, Φράγκος, Δουλιώτης, Δάρδας, Κολοβάκης, Καπώνης, Παλιατσάς).
φωτό: www.patrisnews.com