Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

3-2 το Παναιτώλιο (pics)

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου μεταξύ τον ομάδων της ΑΕΜ και του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, με τους μπλε να επικρατούν με 3-2.

Ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου Χρηστός Βασιλείου είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους μικρούς της ομάδας απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της Α' Αιτωλοακαρνανίας.

Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 30' ο Καντάνης. Στα επόμενα έντεκα λεπτά σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα, με το Παναιτώλιο να φέρνει τέσσερα λεπτά το ματς στα ίσια με τον Αυγέρη. Οι "μπλε" απάντησαν σχεδόν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 38' με τον Σ. Νούλας. Στο 41' ο Τσάμαλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό 3-2 διαμώρφοσε για την ΑΕΜ στο 83' ο Σωτηρίου στο 83'.

ΑΕΜ: Δουλιώτης,Μαντέλος, Μακρής, Παλιάτσας, Δάρδας, Νούλας Σ, Φάτσαλης, Φράγκος, Κολοβάκης, Καντάνης, Σωτηρίου. Έπαιξαν ακόμη : Ρόκκος, Καπώνης, Νικολόπουλος, Νούλας Β, Τσιούνης.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: Διαμαντής, Μάκος, Μολώνης, Σερμετζέλης, Τζάμακης, Τσιμπούκας, Αυγέρης, Πανταζής, Κουτσουβέλης, Μπαλάφας, Μπρεσίακας. Έπαιξαν ακόμη :Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Φρούτζος, Βέλλιος, Νικολάου, Παπαευθυμίου.