Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου Super Cup 2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Ενωσιακο γήπεδο Μεσολογγίου "Θεόδωρος Πασσιόπουλος" η συνέντευξη τύπου του Super Cup που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ τον ομάδων της ΑΕΜ και του Άρη Αιτωλικού. 

Στην αρχή στο βήμα ανέβηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος και οι δυο προπονητές τον ομάδων για τον Άρη Αιτωλικού ο Δημήτρης Θεοδοσίου και για την ΑΕΜ ο Χρήστος Βασιλείου. Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα εξήγησε ότι αυτή η διοργάνωση έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από την ήμερα ανάληψης τον καθηκόντων του και ευχήθηκε να γίνει θεσμός,την φετινή χρονιά έχουμε την δυνατότητα να δούμε δυο ιστορικά σωματεία να αγωνίζονται για αυτόν τον θεσμό και μακάρι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι να έρθει ο κόσμος να το παρακολούθηση και ο καλύτερος ας κερδίσει..

Τον λόγο πήρε ο προπονητής του Άρη Αιτωλικού Θεοδοσίου και ανέφερε πως η ομάδα του είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ώστε να μπορέσει να πει πως είναι έτοιμη για έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Στο τέλος ευχήθηκε στην ΑΕΜ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και έχρισε την ομάδα του Μεσολογγίου ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΜ Βασιλείου αφού ευχαρίστησε τον συνάδελφο του για τα καλά λόγια είπε πως καθρέφτης θα είναι το γήπεδο για τη ομάδα του και μακάρι στο τέλος να δικαιωθούν οι κόποι όλον. Όσο αναφορά στο παιχνίδι θα παρατάξει την ομάδα του όπως ο κάθε προπονητής για να πάρει την νίκη και τον πρώτο τίτλο για την φετινή χρονιά. Τόνισε ότι έχει 18 νέους ποδοσφαιριστές και πως θέλουν ακόμη δουλεία, ειδικότερα στα νέα παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσαν τις ομάδες, για τον Άρη ο Γιάννης Πατσέας και για την ΑΕΜ ο Χρήστος Πέντσας.

Τον λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής των "μπλε" και αφού καλησπέρισε όλους τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε το προπονητικό τιμ της ομάδας του και την διοίκηση του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα σε ότι χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές, τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράσταση προς την ομάδα και είπε ότι αυτός και οι συμπαίχτες του θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για τον πρώτο τίτλο για την χρονιά αυτή και ελπίζει να είναι η αρχή και για τους επόμενους εννοώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επισήμανε ότι η ΑΕΜ είναι μια καινούργια ομάδα με πολλούς έμπειρους άλλα και νεαρούς ποδοσφαιριστές και σε συνεργασία με το καταξιωμένο τεχνικό τιμ πιστεύει ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο ποδοσφαιριστής του Άρη και με τις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είναι στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.