Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σαραντόπουλος: "Θα τα δίνω πάντα όλα για το καλύτερο"

Σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της ΑΕ Μεσολογγίου στην νίκη της με σκορ 1-0 επί του Μεσσηνιακού ήταν αναμφίβολα ο Άγγελος Σαραντόπουλος από τον αγώνα της Κυριακής, στο Μεσολόγγι!

Ο πρώην άσσος του Παμίσου, του Αστέρα Τρίπολης και βέβαια της Μαύρης Θύελλας – που το καλοκαίρι κάποιοι τοπικοί «μελανόλευκοι» φωστήρες. έκριναν πως δεν κάνει και αυτός για την Καλαμάτα – «έβγαλε μάτια» «κόντρα» στον ΜΓΣ νικώντας χωρίς υπερβολή μόνος του τους «πράσινους» του Δημήτρη Τσάκωνα.

«Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα και τον προπονητή μας, στην διοίκηση και πάνω απ όλα στον κόσμο της ΑΕΜ που γέμισε σήμερα (χθες) το γήπεδο και μας έδωσε την δύναμη να πάρουμε την πολύ σημαντική αυτή νίκη που θα μας δώσει άλλο αέρα για την συνέχεια», δήλωσε αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr o ταλαντούχος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός, για να συμπληρώσει τα εξής:

«Βρήκα πολύ ωραίο κλίμα εδώ στο Μεσολόγγι και τους ευχαριστώ όλους στην ομάδα που με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα με αγάπη. Εγώ απλά τους υπόσχομαι ότι θα τα δίνω πάντα όλα για το καλύτερο και πως αυτή η νίκη θα έχει σίγουρα και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα…».